dissabte, 13 de juliol de 2013

TERRINA DE PEUS DE PORC AMB BACALLÀ I MUSELINA D'ALLS



Ingredients (4 persones):
- Peus de porc bullits (1/2 per persona)
- 4 pebrots verds
- 3 cebes grans
- 3 lloms de bacallà
- 1 ou
- oli d'oliva suau
- 4 grans d'all

Elaboració:
- Escalfem aigua en una olla i salem l'aigua una mica.
- Quan bulli, hi posem els peus de porc un 5-10 minuts.
- Després els colem i deixem arrefredar una mica, fins que hi podem posar els dits.
- Desosarem els peus de porc i apartarem en una safata tota la gelatina dels peus.
- Quan ja ho tinguem tot, ho tallarem a troçets petits, perque després no ens costi de menjar.
- Mentre, confitarem els grans d'all en una pot petit, i en una cassola petita, confitarem el bacallà amb força oli. Sobretot l'oli no ha d'arribar a bullir.
- En una paella, sofregim els pebrots tallats a tires.
- I en una altra paella, la ceba.
- En una altra paella, s'han de sofregir els peus amb una mica d'oli i salpebrar-los.
- Començarem el muntatge:
* Primer posarem els peus a sota.
* Després el pebrot.
* Després la ceba.
* Lo últim, el bacallà a làmines.
- Per últim, hem de fer una muselina d'alls: agafem els alls confitats i els posem en un recipient per la batedora, un ou, i bastant oli d'oliva suau. Posem la batedora fins el final i batem sense mourse fins que ha absorvit casi tot l'oli. Després suaument movem amunt i avall fins que ens queda com una maionesa. Afegim un bon raig de crema de llet.
- Afegim per sobre la muselina d'alls i ho posem al forn.
- Primer ho escalfem una mica i deprés ho posem a gratinar.
- Servir ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada