dissabte, 13 de juliol del 2013

PASTIS DE YOGUR AMB MADUIXES 



Ingredients:
- 1 kg de yogur natural
- 200g de llet condensada
- 1/2kg de nata montada
- 125g de mantega fosa
- 1 kg de maduixes
- 9 fulles de gelatina
- 250g de galetes digestive
- 1 sobre de gelatina de maduixa

Elaboració:
- Triturem les galetes, i la barrejem amb la mantega fosa.
- Amb la pasta cobrim el motllo (millor si es demotllable), que prèviament haurem forrat els laterals amb paper vegetal o de forn.
- Partim les maduixes mes maques i grosses per la meitat, i les posarem pels voltants i per tot el motllo.
- Troçejarem unes quantes maduixes i les disporem pel fons.
- Hidratem la gelatina amb aigua freda.
- Montem la nata i reservem.
- Batem el yogur amb la llet condensada i després hi afegim la gelatina escorreguda i disolta amb una mica de llet calenta.
- Amb moviments envolvents, incorporem la nata (vigilant que no baixi).
- Haurem de provar de dolç per si fos necessari afegir sucre. Si el yogur es ensucrat, no caldrà.
- Quan ja estigui ben barrejat ho posem al motllo, i després a la nevera, mínim 4 hores. Jo crec que és millor fer-ho d'un dia a l'altre.
- Quan ja estigui ben cuallat, preparem la gelatina de maduixa seguint les instruccions de la caixa que haguem comprat.
- Amb unes quantes maduixes ho decorem per sobre i posem una capa de gelatina de maduixa que cobreixi la decoració.
- Deixem arrefredar, desmotllem i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada