dissabte, 13 de juliol del 2013

PASTIS DE XOCOLATA / PASTIS 1er ANIVERSARI





Ingredients:
* Pa de pessic
- 4 ous sencers
- 100 gr de sucre
- 75 gr de farina
- 150gr de xocolata
* Relleno:
- 500ml de nata per muntar
- 50 gr de sucre
- fideus de xocolata per decorar
* Xarop:
- 1 dl d'aigua
- 75 gr de sucre
- 3 cullerades d'algun licor dolç

Elaboració:
- Troçejem la xocolata i la fonem al microones.
- Precalentem el forn a 180º.
- Batem els ous amb el sucre fins que dupliquin el seu volum.
- Incorporem la meitat de la farina i barrejem be.
- Després incorporem l'altre meitat de farina i la xocolata, i ho barrejem tot bé.
- Ho posem al forn 30 minuts.
- Un cop estigui fred, ho tallarem en 2 discos.
- Per fer el xarop, calentarem el sucre amb l'aigua i les 3 cullerades de licor, a foc lent fins que s'espessi.
- Amb el xarop, empaparem els dos discos.
- Montarem la nata amb el sucre.
- Montem el pastis: primer un disc, després nata, després l'altre disc i per últim nata.
- Decorarem amb els fideus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada